Nieuws Wonen NWF

Wonen Noordwest Friesland geeft € 75.000 aan MFC Berltsum

5 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland heeft op 6 juli j.l. hun maximale bijdrage van € 75.000 verstrekt voor de realisatie van het Multi Functioneel Centrum in Berltsum. Met het realiseren van het MFC wordt de leefbaarheid voor de toekomst in Berltsum gewaarborgd

De laatste kaarten! Meld je nu aan voor de Hart voor je Dorp avond

8 maanden geleden

Voor iedereen in het werkgebied van WonenNWF die zich inzet voor de leefbaarheid van zijn/haar dorp organiseren we op 11 mei de Hart voor je Dorp avond. Een avond vol interessante sprekers en workshops. Geef je direct op via: www.wonennwf.nl/hartvoorjedorp

 

Te koop... bouwkavels te Hallum

8 maanden geleden

In het prachtige terpdorp Hallum, op een steenworp afstand van Werelderfgoed Waddenzee, biedt Wonen Noordwest Friesland ruime kavels te koop aan.

De kavels liggen aan de Juffer Frederikestrjitte, vlakbij de gezellige oude dorpskern. Het is een rustige straat met veel openbaar groen en voorzieningen dichtbij.

WonenWNF neemt deel aan onderzoek woningmarkt noordoost Friesland

9 maanden geleden

Samenwerken en lef tonen zijn de sleutelwoorden om de woningmarkt vitaal te houden.

Wonen Noordwest Friesland verstrekt subsidie aan Doarpsgreide Bitgum

9 maanden geleden

De vereniging van Doarpsbelang Bitgum is druk bezig met de ontwikkeling van een prachtige Doarpsgreide rondom de vijver tussen de Buorren en de Alddyk. Dit is een plek dat altijd al een centrale functie heeft vervuld in het dorpsleven. Het is een open, groene ruimte maar ook vrij kaal. Het dorp heeft gevraagd of deze prachtige plek in het dorp mooi ingericht kan worden. 

Te koop... bouwkavel. Staat in Hitzum straks uw droomhuis?

10 maanden geleden

In het landelijke dorpje Hitzum, op een steenworp afstand van Franeker in het Friese weidegebied, biedt Wonen Noordwest Friesland een royale bouwkavel te koop aan. Aan de rand van het dorp gelegen heeft u alle ruimte voor het realiseren van een woning naar eigen ontwerp. De totale perceeloppervlakte is 865 m2 en de kavel biedt u vrije
zichtlijnen over de landelijke omgeving. Vraagprijs € 50.000,- v.o.n.

Nieuwbouw Dronryp en Menaam gestart

12 maanden geleden

Op 28 november '16 is zijn de palen geslagen voor zes nieuwe woningen, drie in Menaam en drie in Dronryp. Bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum zal de woningen gaan bouwen. Het ontwerp is van architectenbureau Zijlstra uit Bakhuizen. De woningen zullen als de bouw voorspoedig verloopt halverwege 2017 worden verhuurd.

Woningen WonenNWF aan de Kade in St. Anne genomineerd voor de Vredeman de Vries prijs voor architectuur

13 maanden geleden

 

 

 

Feestelijke bijeenkomst Nij Bethanië

14 maanden geleden

Op 23 september '16 was de officiële en feestelijke oplevering van de 12 levensloopbestendige woningen aan de Buorren in Tzummarum. De woningen zijn in opdracht van Wonen Noordwest Friesland gebouwd door bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum.

Bjusterbaarlike Bûterhoeke

15 maanden geleden

De renovatie van de 10 woningen aan de Bûterhoeke in Berltsum is afgerond.