Nieuws Wonen NWF

Nieuwe huurwoningen in Marrum & Sexbierum stap dichterbij!

4 dagen geleden

Op dinsdag 8 oktober ondertekenden Wally Kolthof, directeur Bouwbedrijf Kolthof, en Rein Hagenaars, directeur-bestuurder Wonen Noordwest Friesland, de bouw- en aannemingsovereenkomst voor de uitvoering van nieuwbouw in Marrum en Sexbierum.

Wonen NWF doet mee aan Burendag Offingaburg Hallum!

11 dagen geleden

Op zaterdag 28 september was het nationale Burendag. Een mooie gelegenheid voor buren om meer met elkaar in contact te komen.

Wonen NWF bouwt 10 nieuwe energiezuinige huurwoningen in Sexbierum!

1 maand geleden

De bouw van deze duurzame levensloopgeschikte en kleine gezinswoningen start in oktober 2019.

Nieuwbouw energiezuinigie woningen Marrum gaat van start

1 maand geleden

In Marrum realiseert Wonen Noordwest Friesland aan het Oudhuisterwegje acht prachtige nieuwe energiezuinige huurwoningen.

Eerste NOM woningen Wonen NWF opgeleverd!

2 maanden geleden

Aan De Spartaan in Deinum heeft Fijn Wonen namens Wonen Noordwest Friesland zeven NOM woningen gebouwd. Deze woningen zijn allemaal uitgevoerd met een bijzondere gevel.

Huurders ontvangen sleutel van hun nieuwe woning in Ferwert!

2 maanden geleden

Op de Gasthuisstraat in Ferwert heeft Bouwgroep Dijkstra-Draisma namens Wonen Noordwest Friesland acht nieuwe energiezuinige woningen gebouwd. 

Speeltuin Minnertsga vernieuwd met leefbaarheidsbijdrage Wonen NWF

3 maanden geleden

Sinds december is speeltuin ‘It Boartersstasjon’ aan de Stasjonsstrjitte in Minnertsga weer helemaal up-to-date! Voor kinderen van alle leeftijden zijn er nu leuke speeltoestellen te vinden.

Wonen NWF ontvangt leerlingen Campus Middelsee

3 maanden geleden

Op woensdag 3 juli organiseerden de gemeente Waadhoeke en IVN Fryslân samen met Campus Middelsee een Themadag over zwerfafval en het schoonhouden van onze leefomgeving, ‘Skjin op reis’.

Aanleg Glasvezel

3 maanden geleden

Momenteel wordt in delen van de gemeenten Waadhoeke en Noardeast-Fryslân door verschillende partijen een glasvezel verbinding aangelegd.

Jaarverslag 2018 gereed!

3 maanden geleden

Het Jaarverslag 2018 van Wonen Noordwest Friesland is gereed en goedgekeurd. Het geeft een indruk van alle zaken waarmee Wonen NWF in 2018 bezig is geweest.