Nieuws Wonen NWF

nieuwe speeltuin in St. Anne feestelijk geopend

2 dagen geleden

Op woensdag 18 juli 2018 werd de nieuwe speeltuin in Sint Annaparochie ter hoogte van Hoogpad/de Keeg geopend. Heel veel kinderen en hun ouders waren op deze feestelijke opening afgekomen.

 

Open Huis levensloopbestendige woningen in Sint Annaparochie

4 maanden geleden

Afgelopen donderdag 1 maart werden er twee levensloopbestendige woningen aan de Kempenaerstraat opengesteld voor bezichtiging.

 

Renovatie naar Label B in Dronryp en Menaam!

5 maanden geleden

In Dronryp aan de Puoldyk en in Menaam aan de S. Leostrjitte zijn onlangs 8 woningen gerenoveerd door bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum.

bijdrage Wonen NWF aan project Eb en Vloed

6 maanden geleden

Maandag 22 januari start in Ferwert ‘Eb en Vloed’ - onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Wonen Noordwest Friesland geeft € 75.000 aan MFC Berltsum

12 maanden geleden

Wonen Noordwest Friesland heeft op 6 juli j.l. hun maximale bijdrage van € 75.000 verstrekt voor de realisatie van het Multi Functioneel Centrum in Berltsum. Met het realiseren van het MFC wordt de leefbaarheid voor de toekomst in Berltsum gewaarborgd

De laatste kaarten! Meld je nu aan voor de Hart voor je Dorp avond

15 maanden geleden

Voor iedereen in het werkgebied van WonenNWF die zich inzet voor de leefbaarheid van zijn/haar dorp organiseren we op 11 mei de Hart voor je Dorp avond. Een avond vol interessante sprekers en workshops. Geef je direct op via: www.wonennwf.nl/hartvoorjedorp

 

Te koop... bouwkavels te Hallum

16 maanden geleden

In het prachtige terpdorp Hallum, op een steenworp afstand van Werelderfgoed Waddenzee, biedt Wonen Noordwest Friesland ruime kavels te koop aan.

De kavels liggen aan de Juffer Frederikestrjitte, vlakbij de gezellige oude dorpskern. Het is een rustige straat met veel openbaar groen en voorzieningen dichtbij.

WonenWNF neemt deel aan onderzoek woningmarkt noordoost Friesland

16 maanden geleden

Samenwerken en lef tonen zijn de sleutelwoorden om de woningmarkt vitaal te houden.

Wonen Noordwest Friesland verstrekt subsidie aan Doarpsgreide Bitgum

16 maanden geleden

De vereniging van Doarpsbelang Bitgum is druk bezig met de ontwikkeling van een prachtige Doarpsgreide rondom de vijver tussen de Buorren en de Alddyk. Dit is een plek dat altijd al een centrale functie heeft vervuld in het dorpsleven. Het is een open, groene ruimte maar ook vrij kaal. Het dorp heeft gevraagd of deze prachtige plek in het dorp mooi ingericht kan worden. 

Te koop... bouwkavel. Staat in Hitzum straks uw droomhuis?

17 maanden geleden

In het landelijke dorpje Hitzum, op een steenworp afstand van Franeker in het Friese weidegebied, biedt Wonen Noordwest Friesland een royale bouwkavel te koop aan. Aan de rand van het dorp gelegen heeft u alle ruimte voor het realiseren van een woning naar eigen ontwerp. De totale perceeloppervlakte is 865 m2 en de kavel biedt u vrije
zichtlijnen over de landelijke omgeving. Vraagprijs € 50.000,- v.o.n.